May

Okulumuz öğrencileri arasında yakar top turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvada öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

May

Okulumuz öğrencilerin teknoloji tasarım derslerinde hazırlamış oldukları mimarı tasarımlarını içeren sergimiz, Okul Müdürümüz sayın Ferdal ÇETİNEL tarafından açılmıştır.

Nis

Okulumuzda yürütülen "Topluma Yön Veren Dijital Yöntemler" e-twinning projesi kapsamında Alâeddin Özdenören İmam Hatip Ortaokulu ile işbirliği içinde tamamladığımız "Geleceğine Yön Ver" isimli hikayemizi okul kütüphanemize ediye ettik.

Nis

Okulumuzda yürütülen "Topluma Yön Veren Dijital Yöntemler Projesi" kapsamında iki okul tarafından katkı sunularak hazırlanan hikayemiz tamamlanmıştır.

Nis

Okulumuzda yürütülen e-Twinning Projesi "Topluma Yön Veren Dijital Yöntemler" ile ilgili öğrencilerimize bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Nis

Okul kütüphanemizin açılışı Okul Müdürümüz Sayın Ferdal ÇETİNEL tarafından gerçekleştirilmiştir. Okulumuzun kütüphaneye kavuşmasında katısı olan bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Atatürk´ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Nis

eTwinning kapsamında okulmuzda Topluma Yön Veren Dijital Yöntemler projesi geliştirmiştir.

Nis

Okul bahçe duvarının önünde bulunan alanda gönüllü öğrencilerimiz ile çicek ve fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okul gazetemiz öğrencilerimizin katkılarıyla çıkarılmıştır.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Dr. Safiye Yılmaz DİNÇ tarafından, okulumuz öğretmenlerine yönelik Mindfulness ( Bilinçli Yaşama Sanatı ) etkinliği düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuz öğretmenlerine yönelik belediye ekipleri tarafından "Sıfır Atık Projesi" kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleşitirilmiştir.

Nis

Okul Rehber Öğretmenlerimizden Dr. Safiye Yılmaz DİNÇ tarafından, okulumuz öğretmenlerine yönelik olarak etkili sınıf yönetimi semineri verilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda etkinlik düzenlendi.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilerek milli marşımız haline gelen İstiklal Marşının kabulünün 101. yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.